Kablovska TV

Raznovrsna ponuda analognih kanala za samo 15,00 KM mjesečno.

Kablovska televizija Vam omogućava kvalitetan prijem velikog broja zemaljskih i satelitskih TV programa, koji su izabrani na osnovu naših kontakata sa korisnicima. Oslobađate se brige oko postavljanja i održavanja svojih antena. Pored programa iz kablovske televizije postoji i mogućnost priključenja vašeg video rekordera ili satelitskog prijemnika.

Okosnicu našeg kablovsko-komunikacionog sistema predstavlja dvosmjerna HFC (Hibridna Fiber optička-koaksijalna) mreža. Istovremeno korištenje optičkih i koaksijalnih kablova ubrzava instalaciju, smanjuje kompleksnost i potrebu za održavanjem mreže, a sa druge strane omogućava kvalitetan prijenos u jako velikom propusnom opsegu, koji je daleko veći od prijenosnog opsega telefonskih parica.

Prilikom izgradnje našeg kablovsko-komunikacionog sistema korištena je oprema renomiranih firmi iz oblasti kablovske televizije (Hirschmann, Motorola, Terra, Cavel, BK Tel) u cilju pružanja što kvalitetnije usluge našim korisnicima.

Svakim danom radi se na unapređivanju našeg sistema, što u smislu poboljšanja kvaliteta signala kablovske televizije, tako i u uvođenju novih interesantnih programa i novih usluga, tako da se kroz naš sistem od početnih 30 TV programa, u ovom trenutku distribuira 60 TV programa sa mogućnošću povećanja tog broja, ubacivanjem novih kvalitetnih sadržaja.

Listu kanala koji su trenutno u ponudi možete pogledati ovdje.

Mjesečna pretplata za kablovsku televiziju iznosi 15,00 KM. U cijenu je uračunat PDV 17%.

Za sve informacije i prijave pozovite broj telefon: +387 (33) 974-444; Ili nam pišite na mail: hs-hkb@hs-hkb.ba.

© Autorska prava - HS Kablovski Operater